onsdag 13. mai 2009

Har SU blitt horejenter?

Hva er det med SU om dagen da? Drive å stille seg opp i horekvartalet og bli sjokkert over at horekunder ønsker deres tjenester! Hadde nok kommet flere kunder om dere hadde barbert leggene og stelt dere litt. Greit nok, jeg er ei jente sjøl, men dere trenger da virkelig ikke utsyre dere med de raddiskostymene og palestinaskjerf hele tiden.. Nok en gang viser sosialistene at de ikke duger til mye. Store drømmer og tanker, som i virkeligheten bare er viss vass! db har mer..

5 kommentarer:

Christian sa...

De moderne norske feministene har gått så langt bort fra likestillingskampen at det er tragisk.

Selvfølgelig er det da passende for dobbeltmoralske og anti-hvite sosialistraddiser å støtte sirkuset uten å tenke to ganger. :D

Ja til likestilling, NEI til feminisme.

Anonym sa...

Siste setningen i forrige kommentar er det beste slagordet jeg har sett på lenge, kanskje det beste noen gang faktisk

oppgitt sa...

vil gjerne lempe inn ett sitat i denne sammenheng:

Another women’s issue, prostitution. I do not understand why prostitution is illegal. Why should prostitution be illegal. Selling is legal. Fucking is legal. Why isn’t selling fucking legal? You know, why should it be illegal to sell something that’s perfectly legal to give away. I can’t follow the logic on that at all. Of all the things you can do to a person, giving someone an orgasm is hardly the worst thing in the world.

~ George Carlin

Mann sa...

Dagens feige feminister er kun ute etter spesialrettigheter og privilegier. Ord som "likestilling" og "rettferdighet" finner man ikke i vokabularet deres, og de bryr seg heller ikke en døyt om sine medsøstre eller kvinnekamp.

Anonym sa...

SU oppfører seg idiotisk,- tenk om de hadde anvendt energien på å hjelpe de prostituerte? Neppe det smarteste å la NAV ha med saken å gjøre..hvem i all verden orker gå dit og erklære seg som ex-prostituert, kan jeg få penger og omskolering? Overfor de møllspiste, fordømmende kjerringene NAV har for mange av? Ingen skal beskylde norske politikere for å bruke IQen for mye, nei.

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.