onsdag 20. mai 2009

Oslo politikammer og deres Taliban metoder.

Oslo politikammer vil intensivere kampen mot omsetning av narkotika i hovedstaden. Dette gjelder all form for narkotika. En av tingene de truer med er å ta fra foreldre omsorgen for barn hvis de skulle kjøpe seg litt hasj.
Må jo si at det er en litt skrullete tankegang. Man tar bort barna fra foreldre som røyker hasj? Hva gjør foreldre mer usikka fordi de røyker hasj kontra drikke alkohol f.eks. Nei, her ser vi et godt eksempel på Taliban-styring i politiet. De vender seg mot resten av verden, som har forstått at det ikke er noe vits å krige mot hasjen...heller legge litt mer til rette. Norge derimot oppfører seg mer og mer som Taliban. Snart må vel barn av hasjrøykende foreldre sendes på egne skoler. Våkn opp idioter i politi og stat. Kampen mot narkotika må føres på en helt annen måte. Historien viser at det ikke hjelper å verken tråkke på folk eller skremme folk bort fra narkotika med løgner.

db
tv2

2 kommentarer:

trine sa...

kan få mange psykiske problemer av hasj åsså , tro meg . du veit ikke hva du snakker om før du har prøva det

Loewe sa...

Ta en titt på Bill Mahers dokumentar Religulous og se med egne øyne hva som skjer med de som dyrker cannabis (på mer enn en måte). :)

Forstår hvor du kommer fra Twinglybiatch, men det største problemet med hasj er at den faktisk utgjør inngangsporten til hardere stoffer. Det sagt; så er jeg for statlig narkotikasalg. Bedre at det skjer i kontrollerte former enn at kriminelle får fortsette som de har gjort. Få ting genererer mer kriminalitet enn narkotika. Oslo Arbeiderparti forsøkte allerde i 2004 å få legalisert salg. Problemet er å få gjennom noe slikt på stortinget. Vil tro at det krever 3/4 majoritet i og med at lovverket må endres.

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.