fredag 15. mai 2009

Litt lei av deg Alexander, men la gå..

Igår var det semifinale i MGP. Alexander trakk nummer 20, som betyr at han er blant de siste som synger før TV-publikummet over hele Europa skal sende SMS-stemmer.
Begynner ærlig talt å bli lei av både fyren og hele MGP. Har ikke noe imot han personlig, men sangen er liksom ikke like fengende lenger. Synes det ville være rart om han skulle vinne. Men men...kan være lurt å ha startnummer 20. Greit å få vist seg fram på slutten.
Alt var så mye bedre før i tida, da man ikke trengte alle disse rundene i forveien. Det har vel sikkert noe med at Europa har blitt alt for stort. Er jo til og med folk med fra Armenia. Men uansett hvor lei jeg er av han og sangen og vodkafester og hvor attraktiv alexander er, så krysser jeg fingra for at han gjør det bra:-)

db , vg tg
pol , dn , svd1 , svd2

4 kommentarer:

Anonym sa...

det værste med å ha en gp låt nå fortiden er at ikke media klarer å begrense seg og spiller den 5 ganger i timen på diversje radio og tv. slik var det ikke før itiden. og itilleg sender de programmer på kvelden på nrk som tar for seg hver sang i sin helhet. Noe jeg syns tar luften ut av forventningene til GP.

saken med gp er jo at man skal bli. både negativt og positivt overrasket over de andre landenes bidra, er jo ikke spennende om du har hørt alt før?

det med at sangene blir spilt mye via media er et generelt problem. De velger seg ut en sang de liker, også spiller de han blå og grønn, som om det ikke er noe som heter å moderatisere seg.

er veldig skjeldent der er publikum som bestemmer hvilke sanger som skal blir pop og ikke, er radio det, spiller dei dem nok ganger syns folk dem den er bra.

Admin sa...

ja det har forandret seg ganske så mye hele konseptet egentlig. Men tidene forandrer seg. Folk går vel lei av Mgp snart, da det blir alt for mye styr og stress rundt det.

Anonym sa...

Er du lei så kan du jo bare la være å se på programmet. Du virker litt inkonsekvent når du først sier at du er lei samtidig som du skriver om detaljer rundt programmet som tyder på at du følger godt med allikevel.

Admin sa...

hvis du synes det er så teit det jeg skriver, så hvorfor er du på bloggen min da? tror nok du følger ganske godt med her:-)

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.