fredag 15. mai 2009

Mr. Scroog!

Kjell Inge Røkke har nok en gang bevist at han er en slu jævel som gjerne går over lik for å få det han vil. Makan til usmakelig person skal man lete lenge etter. Ikke nok med at han fisker opp sørishavets krill for å tjene penger...han driver et særdeles stygt spill hele tiden. Alt fra Aker skandalen til sitt eget private hjem. Dessuten er dialekta fæl, men det spiller liten rolle:-)

"«Minimal mediedekning». «Få lagt saken død». «Hindre negativt søkelys». Slik oppsummerer PR-byrået Burson-Marsteller sitt strategiforslag for å få Røkkes monsterbåt «American Monarch» i gang med et omstridt fiske i Argentina." db

Skal se at aksjeverdiene hans synker idag:-)




12 kommentarer:

MiaLAMPE sa...

Oh yes :) It's all about karma!

Eirik sa...

Idioti må det vel kalles når usmakelige jævler som deg får lov til å åpne kjeften sin og komme med usakligheter og pike-fjas.

Morro med slik språkbruk, eller?

Admin sa...

mr. kritisk

Eirik sa...

ja

Admin sa...

:-) hvilket språkbruk?

Anonym sa...

Godt å se at misunnelse fortsatt er større enn kjønnsdriften her i landet!

Det kommer jo selvsagt som ett stort sjokk fra ei som ikke engang har eget sted å bo, egen inntekt, skole som er fullført å kritisere en av norges mest suksessfulle forretningsmenn med baller.

Tror nok Røkke sover dårlig hvis han leser bloggen din ! NOT

Admin sa...

skal det virkelig ikke være lov til å kritisere en bedriftsleder som rått og kynisk utnytter naturressurser og folk. For ikke å glemme alle de usmakelige palassene han bygger. Skal han kun beundres for at han klarer å tjene penger? Er det å tjene mange penger betingelsesløst en suksess?

Anonym sa...

Selvsagt er det lov å kritisere ! I tillegg til å ha masse penger er han ansvarlig for shit loads med arbeidsplasser, eneste du er sørger for er sutring og at NAV ansatte får mer å gjøre...

Admiral_Gullars sa...

Røkke er hverken værre eller bedre enn andre kapitalister.
Som verdensøkonomien tydelig viser, har vi en systemfeil.
Kortene er merket, og spillet er urent fra starten av.

Baudrillard-tolkeren sa...

Tittelen burde være Mr. Scrooge. Du glemte en bokstav, og dette gjør jo at hele tittelen til innlegget minster sin betydning. Det er dette med språket, og evnen til å beherske det.

Admin sa...

nei det mister ikke sin betydning. du skjønte jo hva jeg mente. Ikke undervurder de andre..de skjønte sikkert hva meningen var. Riktig språkbruk og skrivefeil er veldig lite viktig i den store sammenhengen.

Baudrillard-tolkeren sa...

Da kan jeg bare si med bakgrunn i din uttalelse:

Dg eg ille såwrt.

Ettersom riktig språkbruk og skrivefeil ikke har så stor betydning ut i fra ditt ståsted, så vil du selvfølgelig forstå hva jeg skrev over. Du har selvfølgelig helt rett. Språket er ikke så viktig.

PS: Dette var forresten sarkasme hvis det ikke skulle være klart.

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.