fredag 15. mai 2009

Kloakk TV med Johannes Brun forsvinner!

TV Norge legger ned århundrets fjerneste program, Mess TV. På Mess TV har vi blitt kjent med mer eller mindre rare programledere og c kjendiser. Skal nevnes at han Johannes Brun er mest irriterende. Greit nok han er tydelig homofil, men han må da være århundrets dårligste representant for homsene i Norge. Makan til femi mann skal man lete lenge etter. Tror nok han vil slite kraftig på arbeidsmarkedet med det inntrykket folk flest har fått av han. Nok en gang takk for at Mess blir borte. Håper Norge slipper flere slike program. db

5 kommentarer:

theseo sa...

Absolutt enig i det. Hva var det som produsentene tenkte da de brukte Johannes som programleker????

Maren sa...

jeg liker johannes jeg. hva er galt med han ? eneste han gjør er jo det som alle de andre gjør .. bare at han er homo og femi. guud. sånne som deg irriterer meg !!

Admin sa...

hva er galt med han? han kommer som regel bare med vås. Uansett er jo hele konseptet med Mess latterlig. Kun den hensikten å sluke penger fra fjortiser og homofile som vurderer å komme ut av skapet, men som kanskje trekker seg i siste liten, fordi de ikke vil sammenlignes med herr Johannes Brun.

Anonym sa...

Johannes Brun er forresten ikke noen representant for homofile i Norge. Samme hvor mye du liker eller ikke liker han har det ikke noe å si om andre homofile. Eller andre i det hele tatt. Johannes Brun er bare representant for seg selv og TvNorge.
Hele konseptet til programmet var irriterende. Konseptet var bare det for å lure penger av folk.
Men han Johannes var den minst dårlige av diverse programledere så det ut som kan jeg vel si etter å ha sett noen av programmene for å irritere meg.
Det er ganske bra å ustanselig kunne snakke piss i flere timer helt for seg selv.
Men jeg forstår ikke at noen av tvkanalene kan ha slike programmer. Det er dårlig tv.

Baudrillard-tolkeren sa...

Sitat av TB: "han kommer som regel bare med vås."

Dette sier hun som nettopp har bare kommet med vås på sin egen blogg.

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.