onsdag 13. mai 2009

Usmakelige utenlandske holdninger

Vg og db, tv2 skriver nå om masseslagsmål og store problemer under en rettsak der A og B gjengen er involvert.
Masse voksne folk som samler seg for en eneste grunn...lage bråk. Makan til usmakelig oppførsel. Og nok en gang tenker jeg...AT DET IKKE ER ET SJAKKTREKK Å MIKSE KULTURER OG RASER!! Verden er ikke laga for at alle skal passe sammen. På tide å innse det at pakistanske holdninger f.eks er mer voldelig enn norske.
På tide å få sendt de involverte i denne saken hjem til sine respektive land. Regner med det kommer masse usakelige kommentarer på dette innlegget. Slik er Norge dessverre.

19 kommentarer:

Anonym sa...

sånn som dette har det bestandig vært.. fordømte svartinger som lager bråk og faenskap, også skjer ingenting siden både politi og regjeringen er REDDE for å få rasist stempelet.

Disse svartingene har selvfølgelig lært seg at Rasisme er tabu i internasjonale miljøer, og vet å spille på dette kortet hver forbanna gang de blir tatt for noe.

Hvor av også Norge vil unngå å få høre noe om , siden Norge prøver å leke storkar i dette nevnte miljøet og dermed duller med svartingene. Sukk!

Admin sa...

for allmennheten må du helst ikke bruke slike ord. vi må prøve å holde oss seriøse.

Anonym sa...

få den dritten ut fra landet vårt,
send de hjem. La oss nordmenn få leve i fred

Magne sa...

Interesant å lese dette.. Jeg har bodd i Oslo hele mitt liv. Jeg vet at det skjer mye. Men hvordan er det mulig å leke så smarte og perfekte uten å vite hva man prater om. Det går ikke ann å si at alle innvadrere har skyld i ting som skjer! Hadde man ikke hatt innvadrere så hadde man slitt sterkt med å fylle arbeidsplasser. Og måten man her setter ting i bås på er sykt. I tillegg de som er i B gjenge og de andre gjengene er ikke alle fra Afrika. Men Pakistan og andre land,

Og ikke bare såkalte innvanndrere skaper bråk. Mange av gutta fra Norge er veldig glad i å leke tøffe, slenge med leppa, slåss og generelt leke deilige. Men det er jo greit. De er jo hvite.

Og når man setter alle i en bås og sier at alle skaper helvete i Norge som kommer inn hit, også de da som kanskje har blitt født her, som alltid vil ha et dårlig rykte fordi man har en annen hudfarge og kultur.
Tenk da på det veldig mange har opplevd, som i dag er så utrolig utrolig takknemlige for det de har fått. De gjør det de kan for å vise sin takknemlighet, men det er nok ikke lett i Norge med alle menneskene som ser ned på dem med en gang.

hvor mye skikkelig vondt har dere som har skrevet hat meldingene her opplevd?

Krig? sult? Voldtekter? sett på sine foreldre bli banket opp og skutt? Levd i et bambushus med en seng og deler den med sine 8 slektninger, aldri tryghet i lvet, en regjering som er korrupt, sykdom som man ikke har råd til å få sjekket, ingen mulighet til å utdanne seg, drap fprdi de har egne mennger.

Dere har ikke en sjangs til å sette dere inn i mange av menneskers situasoner, så ikke lat som om dere veit alt mulig. JA, det er mye dritt som skjer, og mye skylder gjengmiljøer og innvandrere, og JA rettsystemet fungerer ikke som det skal. Men kutt ut alt hatet mot alle.

Selv jobber jeg i slummen i Sør Amerika nå, og det er en utrolig kjærlighet og takknemlighet jeg møter. Nysgjerrige mennesker som vil lære mer om hvoran jeg bor. Selv om jeg ikke klarer å snakke god spansk, og råkker på kulturen deres.

Vis litt medfølelse og ikke la noen mennesker ødelegge for alle som ikke fortjener det!

Anonym sa...

jeg er så drittlei....skulle ønske at vi nordmenn var litt mer kynisk og intolerante mot det pakistanske gjengmiljøet.skulle slått de ned med jernhånd.de holder jo bare på med faenskap...de tilfører ikke dette samfunnet en dritt.. nei,nå er det på tide at politiet begynner å gjøre jobben sin og slå hardt ned på faenskapet som gjør gatene utrygge i hovedstaden våres og ikke gi de spillerom for å gjøre kriminelle handlinger. mvh Ola Dunk

Anonym sa...

Hvorfor trur dere Pakistanere har et så dårlig rykte i HELE Europa?

Anonym sa...

det er pakistanske dritt som ødelegger for andre, send dem til slum i deres hjemland og se hvor tøft de er.

Anonym sa...

Kan vi ikke bare sette begge gjengene på hver sin side av en øy, la dem ta med seg det de har av våpen, så kan de gjøre kål på hverandre i fred og ro. Da blir vi kvitt dem en gang for alle. Så kan også politiet bruke resursene på andre fornuftige ting.
JÆVLA DRITT FOLK!

Anonym sa...

Vet du hvor mange som er med i disse gjengene?
Er disse representater for pakistanere eller alle innvandrere?
Det som er skremmende er at du ikke skjønner hvor langt på jordet din egen retorikk er.
Jeg lar ikke disse få individene ødelegge sånn at jeg er nødt til å leve med bare veltilpassede "perfekte" nordmenn.
Du kan takke disse slemme utlendingene for at du har en sjans til å føle deg overlegen for en gangs skyld.
Den verden du vil leve i vil ikke jeg leve i.

Anonym sa...

Endelig! Min menig og oppfatning blir nok engang bekreftet av disse pakistanerene. Jeg har ikke noe imot "folkeferdet" pakistanere, men de som kommer til norge og tror de kan gjøre akuratt hva pokker de vil de provoserer meg til det ytterste. Det er på tide at regjeringen gjør noe med dette, jeg vil kalle det, samfunnsproblemet. Mitt forslag er hvis en innvandrer kommer til norge bør han bli behandlet som en norsk statsborger. Med det unntak at oppholdstillatelsen hans henger i en meget tynn tråd hvis han begår ett lovbrudd. jeg tenker feks. fem prikker på rulllebladet og det er "takk og farvell".

Det er kanskje farlig for pakistanerene der de kommer fra, men da trenger de vel ikke lage det tilsvarende her i Norge!?

mvh Ola

Anonym sa...

Nå er vel Young Guns og B-gjengen bare noen titalls eller toppen (og da tar jeg hardt i) noen hundre personer. De representerer ikke akkurat flertallet blant norsk-pakistanere, like lite som de 300 folka i Vigrid representerer oss nordmenn som folk. Jeg er selv for mindre innvandring til Norge og jeg er fullt klar over at enkelte innvandrergrupper gjør gatene mindre trygge, men å skylde på alle pakistanere for disse kriminelle gjengenes handlinger, blir bare for drøyt!

Anonym sa...

Det er helt riktig at dette innlegget vil fremme kommentarer som er "useriøse". Men dette vil jo forekommer når selve innlegget er såpass useriøst at man ikke en gang vil henvise til en eneste kilde som støtter opp om sin egen argumentasjon.

Det er ikke nødvendigvis "gjengene" some er det største problemet i hovedstaden, og disse to gjengene er kun et problem i hovedstaden, men "nordmenn" som ikke er i stand til hverken å skrive et korrekt språk eller er i stand til å delta i en diskusjon med argumentasjon og kildehenvisning som støtter opp under argumentasjonen.

Nei, jeg stemmer heller for at vi kaster ut alle "nordmenn" som ikke er i stand til å delta i en diskusjon uten å frembringe god argumentasjon og kildehenvisning.

Anonym sa...

pakistanere kom til Norge på tidlig 70 tallet.Dette her er 2 og 3 generasjons innvandrere. Hvordan skal du utvise dem når de alltid har hatt norsk pass?? Gjøre dem statsløse.

Anonym sa...

Jævla mongolide innavla pakk

Anonym sa...

enig med " anonym / ola dunk " jeg hater når de folka kommer til norge bare for å stelle istand dritt, kan de ikke lage et svært rom der folk kan møtes for å drepe hverandre, langt utti skævven, inni en bygning me tykk betong. så blir vi kvitt dritten som aldri skulle kommet, politiet skulle SKUTT dem i beinet, så kunne de slutte å leike så jævlig. fuck alle gjeng pakistanere.

her er litt fakta:
4% av norge er folk fra midtøsten, og 70% av fengslende er nettop folk fra midtøsten, tilfeldig? NEI, muslimer og sånn har det i blodet å drepe og lage faenskap.

Anonym sa...

Samme med Hells Angles og Bandidos. Send dem til helvetet dit de hører hjemme!!!!

Nei, vent... de er kanskje fra Fredrikstad og sånt?

La oss opprette en stat der alle kriminelle, fra Norge, Pakistan, Sverige, Polen, Danmark, Somalia, England og Lichtenstein samles. Et fengselsland!

Og så kan vi stappe alle rasister dit også. De kan holde vakt, så slipper de å gå arbeidsløse.

faen ass....

her er litt funfacts fra wackypedia: 4% av norge er folk fra midtøsten, og 70% av fengslede er nettopp folk fra midtøsten, tilfeldig? NEI, muslimer og sånn har det i blodet å drepe og lage faenskap. Kildehenvisning: Internett for dummies and racist assholes, Kagge Forlag, 2009

Anonym sa...

Er selv mulatt og oppdratt av norsk mor og utenlandsk far.Dette som skjer i dagens samfunn er helt uakseptabelt. få disse dyrene vekk fra oss og la oss lovlydige borgere leve i fred. politiet er redd dem og regjeringen snakker om diskriminering og viker unna.Jeg er dritt lei all den dritten som foregår i Oslo. og nå må de straffe folk som de gjør i usa,men livstidsdom.Det er mange pakistanske der ute som er flotte folk,men hvorfor blande religion i allt ? Norge skal være norsk. de som ikke er fornøyd med det og snylter på staten,kan bestille seg en billett til der de kommer ifra.

hilsen en provosert borger.

Anonym sa...

norge for nordmenn!
nuff said? :)

Anonym sa...

Samme faen om de er utenlandskættet eller norsk. Pakk er pakk.
Hvorfor lave et poeng av at de ikke er helt norske?
Får det oss til å føle oss overlegne?
Vi nordmenn er ikke noe bedre.
Det er typisk at folk virkelig er glade når en eller annen pakkis gjør noe galt for slik å få bekreftet for de selv at deres eget folkeslag eller kultur er så mye bedre.
Jeg kan virkelig love deg at de som skriker høyest om skumle utlendinger sliter med store mindreverdighetskomplekser selv.

Bloggern vil ikke at vi mikser kulturer. Han vil la disse gjengene ødelegge for alle oss andre som fint greier å leve isammmen. Spør du meg så står han og likesinnede enda på stammenivå som ikke greier å leve sammen med med nabostammen.
Jævla bygdetullinger.

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.