tirsdag 19. mai 2009

Trine Grung, litt pysete?

Trine Grung politianmelder trusler mot henne . En av Norges mest populære bloggere føler seg truet og uttaler at hun synes dette er ekkelt. Hun skal visstnok ha mottat bilder hvor hennes eget ansikt er limt på andres kropper.
Oi Trine Grung! Det var skummelt. Har selv denne bloggen og har allerede mottat trusler og hets. Men man må jo selv vurdere hvor alvorlig det er. Jeg for min del bryr meg ikke stort om det. Hvis Trine Grung ikke tåler å få litt dritt og trusler i postkassa, kan hun like gjerne kutte ut bloggen. Om innholdet i truslene er av seksuel karakter, bør man heller bare flire av det. Har forøvrig en oppfordring til dere sexuale gærninger...IKKE PLAG TRINE GRUNG!

side2

5 kommentarer:

Linn sa...

Tror det heller handler om å demonstrere at dette er uakseptabel oppførsel.

Admin sa...

handler om oppmerksomhet

Anonym sa...

Forskjellen på hu og deg og trusler er at hu har iallefall gjort noe for å bli kjent, du bare sitter å syter på alt og alle hver dag og er ubetydelig.

Trine Grung sa...

JAtt jatt...skal få sendt avgårde bilder til deg hvor en mann penitrerer en dame med neven sin og et bilde av deg er klippet ut for å erstatte den egentlige modell. Skikkelig kjekt å få i posten! Get a life

Admin sa...

ja det var jo toppen av oppkast. Få deg et liv sjøl da. virler veldig "skummelt" å få et bilde av deg selv bli fista. NOT. få noe skikkelig å syte for istedenfor dette her!

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.