mandag 11. mai 2009

Hvor dum kan man bli?!

Vg skriver at André Brennum synes Petter Pilgaard er så kul at han ofret sin egen sjanse til å vinne hovedpremien på 300 000 kroner i Paradise Hotel.
Hvor dum kan man bli? Takker ikke nei til å bli lenger på Paradise Hotel for en slesk dust som Petter. Hadde frydet meg å se han ryke ut idag, med det sleske gliset sitt.
Rykter skal ha det til at Ida og Petter vinner, men det skal vel godt gjøres.

15 kommentarer:

Anonym sa...

herregud da! er da ihvertfall ikke Petter som er dust! for guds skyld!!

Anonym sa...

møkkakjærring. Med i norgespatriotan. Skoilla fådd dæ en på tryne du..

Admin sa...

Så usakelig du skulle være da! Kanskje du burde gi deg selv en på tryne og våkne opp.

Anonym sa...

Petter og Benedikte som vinner.

Admin sa...

hmmmm...sikkert like sikkert som at Petter og Ida vinner:-) Eller har du sikre kilder?

Anonym sa...

Petter ser jo for jaevlig ut!! Hva slags norske kvinner er det som liker noe saa sleskete??? Andre skulle ikke gitt seg!! Tragisk norsk!!

Anonym sa...

For en BEDRITEN blogg dette er. Tvers igjennom.

Admin sa...

Enig med deg anonym om at Petter ser for jævlig ut.
Og til du andre. Hvorfor synes du bloggen er så BEDRITEN ?

Anonym sa...

Petter er dødstøff. : )
En sikker kilde har fortalt at Ida og Petter vinner ja. Hvordan kommer Ida inn igjen? Fengselet sier jeg bare. Haha :)

Anonym sa...

Det er akkurat samme faen hvordan Petter ser ut. Han er en artig skrue med høy og morsom partyfaktor, men dæven som han har vært en feiging opp gjennom disse episodene.

Han holder seg inne med å være en go'kar, og faktisk ikke dermed en "verdig vinner". Merkelig hvordsn han har sluppet unna med partytriksa sine (digger deg kompis, men her ...)
Kevin var den eneste som hadde mot (omsider) til å stå imot mobbingen av en ny gjest. Der trodde jeg Petter vile føre ann.

Denne "hotellkjæresten" til Lene var den eneste som turde å ta en sjanse for å redde den nye kvinnen ut av "fengsel". - Her trodde jeg Petter ville føre ann.

Har Petter gjort noe annet enn å være en artig skrue det er gøy (absolutt) å se på? Har han reddet noen jomfruer eller hjulpet til i vanskelige stunder?

Er det NOEN jeg trodde skulle hjelpe når Margrethe var i "nød", så var det deg Petter. Jeg kjenner deg, du spiller for penga nå - helt fett - men i det virkelige liv så hadde du ofret lilletåa (i det minste) for en kvinne i nød. Du har vært ukul mot folk, du har spilt spillet genialt. Og INGEN har ferska deg. Sånn sett fortjener du seieren, for du er umulig å ta. Men hadde Lene, Kevin og de andre sett dypere inn i dine champisvakre øyne så hadde de tatt deg for lengst, kompis.
Kevin er og bør (BØR er vel ordet her)en vinner, han har spilt med forholdsvis åpne kort.

Jeg vet TV3 allerede hadde utpekt en vinner - redigering og manus er nå lagt slik opp. Men Kevin, din slu men ekte faen, du burde vine - og jeg håper du har tatt deg et godt glass med M i ettertid - du var en god mann som gjorde en god jente glad. Karma.

- Doom

Anonym sa...

Han Andre skylder IQ, han er jo så dum at jeg blir flau. TV3 må ha betalt han 50000 eller noe for å ha gjort dette. Bra gjort av hun som valgte at Petter skulle ut. Hadde ikke gjort meg noe ihvertfall.

Hun Lene er også ei forferdelig dame. Ikke fin i det hele tatt.

Er ellers litt artig å se guttene som er så kule. Tror de er helt konger, og drar masse damer. I realiteten er damene de evt. drar sklier og disse karene vil aldri klare å karre seg til ei årslønn over 300 000. Med mindre det blir veldig inflasjon da :-) For en gjeng - som har misforstått helt.

Anonym sa...

Hvis TV vanene sier ALT om folket så forklarer jo det hvorfor:

Fotballfolket ser på TV2 Sport, Canal + Viasat Sport osv
Natur/dyreinteresserte ser på Animal Planet
Vitenskapinterreserte ser på Discovery Channel
Musikk interesserte ser på MTV, VH-1
Idioter og patetiske folk ser på Paradise Hotel

Admin sa...

Syns heller du er patetisk og idiot. En som er intrs. i klassisk musikk f.eks ser ikke så mye på mtv. Dessuten har du kategorisert alle andre folk i tilknyttning tvkanaler, mens paradise titterne er altetende da. Aldri hørt om kanalen Paradise Hotel.

Morra di sa...

Produksjonselskpet har vel arrangert det meste som skjer kan jeg tenke meg ;) Vanket vel en liten premie for å bytte plass med Petter i går kan jeg tenke meg ;) Sikkert Triana&co som tenkte han betydde seertall.

Jeg for min del syns de fleste gutta der inne er ganske greie, er jentene som lager drama AS USUAL.. jaja.. er jo bare på TV eller hva?

Anonym sa...

Jeg tror du fortsatt kan bli litt dummere... Var det ikke deg selv du snakket om da?

 
Twinglybitch © Twinglybitch 2009 Ã�urea R.C.